laupäev, 5. aprill 2008

Kassid kodust ära..

hiirtel pidu!
No nii hull asi muidugi ei ole, kuid tõsi ta on, et oluline osa eesti vibuküttide paremikust on pühkinud jalgelt kodumaa tolmu ning läinud Aafrikasse tiitleid püüdma. Mainin ära ka, kust kõige tõenäolisemalt Namiibia MM - il medaleid võib loota:
Katrin Virula - naiste longbow
Ülar Teppo - meeste longbow
Toomas Taimla - meeste historical
Pöialt tuleb hoida ka Anule ja Aarele recurve klassis.
Osad eestlaste nimedest jäid siinkohal küll välja toomata, kuid seda uhkem on tiitliga naasta ja parastada: "et seda te küll ei oodanud ;)"
Näiteks eriti suur üllatus oleks see, kui Aks või Super-Maario mõne medali kaasa tooks, sest nemad pole plaaninud isegi rajale minna, vaid lihtsalt omadele kohapeal pöialt hoida ning kaasa elada :) Nagu minuni on jõudnud teated mitme maa ja mere tagant, siis nemad peavad lisaks eelmainitule ka veretut fotojahti loomadele ja kui kõik kenasti sujub, saame nende saaki tulevikus ka mägilaste kodulehel nautida.
Aga mida teevad siis samaaegselt Eestis kohapeal viibivad vibulaskjad?- osa neist selgitas täna näiteks välja eesti universaalseima vibulaskja, kes ühtemoodi osav oleks nii olümpiavibu, ploki kui ka longbow käsitsemises. Ja see ta siis on - Enno Mõts! Asjaosaliste väitel olevat see muidugi juba enne võistlust selge olnud, aga päev vibude seltsis ning mahlapakkide ümberjagamine ei tee ju ka paha. Selgituseks neile, kellele see mahlapakkide osa veidi segaseks jäi, siis osalustasu võistlusel puudus, kuid osalus tuli lunastada 10 paki mahlaga, mis siis hiljem võitjate vahel kenasti ära sai jagatud.
Aga kõige täpsemalt sellest võistlusest saate muidugi lugeda juba järgisel nädalal http://www.vibu.ee-st/.

Kommentaare ei ole: