teisipäev, 21. august 2007

Klubide Karikas


Täna sai minu Väike Prints 9 kuud vanaks :) Palju õnne talle!
On jäänud loetud päevad järgmise mulle olulise ürituseni. Minu elu keerleb ju kahe asja ümber- laps ja vibulaskmine.
Nimelt toimub Klubide Karika VI etapp meie rajal Kotikul. Just selleks ürituseks saab lõpliku lihvi 28-märgiga rajaskeem ja välja saaavad mõõdetud maastikuringi kaugused. Ning loodetavasti valmivad ka mõned sillakesed ja piknikukohad. Jäänud lahendada veel sellised küsimused- kuidas saada kätte JAK-i poolt laenuks lubatud rajapassid, kes teeb valmis kaugusi tähistavad kleepsud markeritele jm sellised pisimured. Eriti tublid vibukütid veetsid seal korraliku töise õhtupooliku ja plaanivad teise samasuguse teha ka laupäeval :)- tänud neile!


7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palju õnne!

Anonüümne ütles ...

kuule, aga nende markeriklepsudega ma saan küll sind aidata.
mul peaks see fail olemas olemas, hella

Anonüümne ütles ...

Aga laheda raja saite kokku. Kiitsin ja tüütasin Hendrikut ka.

Anonüümne ütles ...

Ikka teeb ju heameelt kui üks ilamtu vägev prints tuult tiibadesse kogub!
Ole vapper!
G.

Mägilanna ütles ...

Tänud õnnesoovide eest! Anule- aga kellelegi jäi meie rada vist ikka hinge kripeldama- kuidas muidu nii kiiresti - juba sellel reedel toimub ekspromt Räbiküla Mahlakarikas ;)

Anonüümne ütles ...

Seda oli juba kreeka pähklite ja mee kõrvale kuulda, et ikka peab Jahiretke tegema. Nu las teeb siis, mõned siin peavad lapsi kooli saatma ja elu on väljaspool vibu ka ;)

Anonüümne ütles ...

Odoot. Mulle jõudis alles nüüd kohale, et sa oma Väikese Printi sendale sünnipäevaks sai? Või mäletan ma kuupäevi valesti?