teisipäev, 4. september 2007

Reiu 3D Vol2

Kõigepeal lühiteade: 02.09.2007 Reiul rajalt leitud 2005 Tahkuranna EFAC märk.
Kes tunneb puudust, annab kommentaarides või otse mulle teada.
Jätkan siis ülevaadet Reius toimunust.

Loomarada sisaldas lisaks vibuharjutustele tõsist ülevaadet nii kohalikust faunast- sai räägitud näiteks reiu kiviloomast , kole koiotist kui ka muudest elukatest. Näiteks mõjusid meestele meeleolutõstvalt mõtted postikanadest, keda aga kahjuks vabas looduses kohtab harva, nemad elavad nimelt ööklubides ;) Aga mida see isane karibuu kodus oma naisele peale Taivo lasku räägib, see jääbki saladuseks- või kas ta üldse enam koju minna julgeb ...
Aga meeleolu oli meil ikka vaja pidevalt tõsta, eriti Axil, kellel oli noolejumalaga mingi oma asi ajada. Või kuidas muidu seletada seda, et ta suutis kolm noolt metsa jätta ja kolm nool ära lõhkuda... Aga ma pean ära märkima ka selle, et erinevalt minu kahest ja Maario 4-5 noolest, mis metsa jäidki, tulid Axi nooled vähemalt õhtuks koju tagasi ;)
Ja kõik, kes on hellitanud lootust saada Maario 500-punkti vibu omanikuks- teile teadmiseks, te olete LOOTUSETULT HILJAKS jäänud!
Mis minu käes, see minu oma :)
Rajal õnnestus meil tänu Intsule veidi aimu saada, mis on sarkoplasmaatiline retiikulum. Aga teile ma sellest veel ei räägi. Uurige ise järgi! Räägin sellel teemal hoopis koolialguseks sobiva nalja:
Noor õpetaja läheb õpetajate tuppa ja kurdab, et küll õpilased on ikka rumalad: seletad neile esimest korda – ei saa aru; seletad teist korda, no ikka ei saa aru! Seletad kolmandat korda- hakkad juba ise aru saama- aga nemad ikka aru ei saa!
Oli, mis oli, aga vähemalt lõbus oli! Punktisummad meie grupis paraku nii lõbusad ei tulnud, jäime kõik kurvalt vähem kui 200 punktiga.
Võistluse lõpptulemused pakkusid aga üllatusi ja ilusaid summasid hoolimata vesisest ilmast kuni lõpuni. Näiteks pidi Kats ikka mitu korda üle lugema, kes siis 381 punktiga võitjaks tuleb- Vihand või Liiva. Ja eesti bowhuntingu meistril Toivol tuli leppida kõigest kolmanda kohaga. Naisteklassis- ikka longbow´s- näitasid taas kord kaks vibukütitari teistele koha kätte- Katsi 240 ja Monsa 230 olid tulemused, mis suuremal osal meestestki kättesaamatuks jäid. Ma ei tea küll täpselt (aga selle eest aiman), millele võlgnes oma edu Kats (kas ikka ainult kogemused ;) – aga Monsa punktid aitas metsast ära tuua tema kindel tugigrupp- Anti, Taunts ja Kajamaa Tom, kes ise nüüd ilmselt veidi turgutust ja egoplaasterdust vajavad, sest võitis ta ju neid kõiki. Mehed, ärge muretsege, võite järgmine kord minuga metsa tulla ja oma eneseväärikuse taastada, kui just… Maario vibu oma vana vormi tagasi ei saa :)
Et vot selline võistlus siis oli!- ja tagasitee oli pikk ja seikluslik, sisaldades nii veekeskuse külastust ja emainstinkti proovilepanekut, Mägilaste hümni kooriproove ning 70 liitri bensiini tankimist diiselautosse…

Kommentaare ei ole: