pühapäev, 16. september 2007

Mägilased- kes nad on? Vol 1

Kuna paljudel ennast asjasse mittepühendatutena tundvatel vibuküttidel on selline küsimus tekkinud, siis püüan siinkohal veidi laiendatult seletada lahti kunagi kuldnooles ilmunud uudist uuest klubist.
Mitmete vibuküttide meeles olid mõlkunud pikemat aega järgmised küsimused - kuidas saavutada bowhuntingu ehk 3D võistlustel paremaid tulemusi; miks ei või Eestis vibujahti pidada ja veel mõned samu teemasid laiendavad mõtted.
12.jaanuar 2007 sai ettevõtlikum osa neist kokku ja uus klubi oligi sündinud- Eesti esimene bowhuntingu klubi Mägilased. Klubi, mis ühendab endas märkimisväärset osa meie vibuküttidest (hetkel juba 23 liiget), võttis endale ka ambitsioonikad ja kõrged eesmärgid, mida ka kohe ellu viima asuti. Nimelt leiti ühiselt ressursid ja soetati klubile 28-märgiline 3D rada. Ja juba mais toimus Kütiorus ka esimene treeninglaager kõigile eesti vibuküttidele, kus uus rada ka kohe kasutusse läks :) - eesmärgiga tõsta nende konkurentsivõimet vibumaailmas. Ehkki algselt leidus ka sellise laagri vajalikkuses kahtlejaid, oldi peale Sveitsi sedameelt, et selliseid laagreid peaks/võiks olla aastas isegi kaks. Just see üritus tekitas vajaduse nö oma kroonikaks ja sündis Vibukytioru blogi, kuhu ennast muidugi ka Väike Prints poole kohaga kohe sisse seadis ;) Vahepeal ma mõtlengi, et huvitav, kas ta võiks siin tihedamalt käia...või peaks ta üldse kuskile mujale blogisse kolima....

Nii et mägilaste laagrist võivad kõik asjast huvitatud lugeda esimestest sissekannetest. Nii, nüüd läheb preili president ja tegeleb veidi oma kõige kallimaga ja kui mahti leiab, pajatab teile veel vapratest mägilastest ja nende ettevõtmistest :)

Kommentaare ei ole: