kolmapäev, 16. mai 2007

Kilbiga või kilbil? - Vol 3

Ja lõpuks on see käes- Mägilaste lipp ootab heiskamist! Seisan ebalevalt ja kõik mõtted, mis kõnega seoses said mõeldud, on oma teed lennanud. Pilk eksleb vibuküttide salgal, kes mesilasperena sumisevad ja mind ääremärkustega kostitavad, fotokad klõpsuvad, kuskil vist kellelgi kaamera... Nii, tuleb keegi teine tanki panna. Usun, et kõik need kolm päeva, mis me siin oleme, saavad rajameistrid vaid kiidusõnu kuulda ja nii jätangi lipu pidulik-pühaliku heiskamise nende kanda. Kallistused ja soe tunne südames – neli kuud Mägilaste klubi on eesti vibukütte senisest veel rohkem ühte liitnud!
Aga nüüd peole! Ja pidutseda mägilased oskavad-armastavad. Ja kus sa inimesi ikka paremini tundma õpid – ring metsas ja ühine pidu ning pilt selge.
Autod ehitakse lippudega ja 13 vibukütti poevad klubi särkidesse. Üldsuse survel olen sunnitud alistuma ja ka oma edevsatsilise topi mägilaste särgi vastu vahetama. Lausa kohustusliku matkana ootab meid ees sõit Triinu baari, kus sündinud nii mõndagi epohhirajavat –näiteks legendaarne Öölaps. Ka see kord ei jää erandiks. Aga sellest lähemalt juba laupäeva päevakajalises räpis.
Mõned tantsud, mägilannadel loomulikult leti peal ;) ja võibki taas koduteele asuda.
Vibukütiorgu jõudes olen väsinud aga õnnelik. Jätan visamad mägilased hommikut tervitama ja taandun oma tuppa.
Ees ootavad veel kaks päeva.

Kommentaare ei ole: