teisipäev, 15. mai 2007

Kilbiga või kilbil? - Vol 2


Oh seda õnne- vastu õhtut pääsen isegi rajale. Usaldan oma kroonprintsi kindlatesse kätesse, haaran vibu ja asun koos Vibujahimehe, Pärnaka ja Noorvibujahimehega teele.
Laseme 1-noole ringi. Juba esimene märk näitab meile koha kätte. Meil varnast vabandus võtta- soojenduslask. Õhtuks on varn tühi ;)
Rada viib sillakesele, kus metsasihil seisab suur hirvepull. See, et ta mitte lihtsalt suur, vaid lausa hiiglaslik on, selgub muidugi alles peale möödalaske. Nojah, aga eks me tulimegi siia õppima. Vähemalt niigi palju kasu sillal seismisest, et minust saab Hoodi klubi märgi omanik.
Mäenõlval on ennast sisse seadnud lamav kits. Lask läheb napilt üle selja. Ronid nina vastu mäge nooli tooma ja leiad ennast üllatusega nentimast, et kuidas see loom siis ikka nii tilluke oli- kaugelt vaadates nagu ei saanud arugi... Kui Noorvibujahimees oma plokiga kastaneid tulest välja ei tooks, oleks mul märkimisvaeva ja arvutamist ikka palju vähem. Vahepeal on teised raja juba lõpetanud ja päevatulemuseks jääb Bowhunteri 99 punkti 280-st.
Raja lõpuks on mul moraal langenud - teatan läbi lällari otsuse- rajameistrid söögilt maha! Kahjuks läheb loogika- et vähem süüa, lühem samm (lähematele märkidele oleks ilmselt lihtsam pihta saada!) lällaris kaduma ja tühja kõhuga rajameistrid ähvardavad kurjalt riigipöörde teostamisega. Kergelt tulnud-kergelt läinud – kuid üllatusega avastan, et ei taha kuidagi oma presidendikohast loobuda. Just hakkas lõbusaks minema!

Kommentaare ei ole: