esmaspäev, 6. august 2012

Vaprake - punapäine printsess vibuga kinolinal


3.augustil sättisid Tartu vibuklubi aktiivliikmed ennast kinno kauaoodatud vibuprintsess Merida seiklusi vaatama. Paljulubav inglisekeelne treiler http://www.youtube.com/watch?v=Y4EZULqhP2E&feature=relmfu tekitas äratundmisrõõmu kogenud laskurites ja eriti vibuinstruktorites :D ning pani näpud vibu järgi kihelema ka neil, kes varem vibulaskmist proovinud veel pole. Milline hoie! Milline pääste! - Meridal muidugi, noormeeste tehnika kajastub ka nende tulemustes. Ja muidugi klassika - Dingwall, kes asjale üldse nagu "pihta" ei saa, kobatab täpselt keskele. Vahel ikka juhtub ja Musta Noole Vennaskonna rajale juhtub ka aegajalt mõni Dingwall, kes peale 3 lasku, millest üks juhuslikult pihta läheb, teatab, et ma lasen parem oma tehnikaga ;)
Aga siit ka eestikeelse treileri link - http://www.youtube.com/watch?v=HKBo2Mdlr54

Igatahes soovitan kõigil - nii suurtel kui väikestel ennast kinno sättida ja seejärel on tõenäosus, et soovite kohtuda juba mõne päris vibulaskjaga mõnel Eesti viburajal ja ka ise Merida moodi nooli märklaua suunas saata, täitsa suur :) Vibulaskjate hulgas usun aga hakkavad levima õige pea uued ja moodsad käibefraasid - nagu daamid ei pane oma relvi laua peale! Ma ei taha abielluda - ma tahan ratsutada mööda maad ja saata nooli päikese pool! Ma valin vibulaskmise!

Muide, ma ei saa jätte mainimata, et Musta Noole Vennaskonna facebooki lehel http://www.facebook.com/Mustnool hetkel auhinnamäng, mille auhinnaks vibujaht 4-le Kotiku viburajal ja kus osalemiseks pole vaja muud, kui klikata ennast fänniks ning seejärel kirjutada kommentaaridesse, kes on Sinu arvates kõige-kõigem vibukütt, olgu ta siis kõige osavam, kõige kuulsam, kõige armsam, kõige parem jne-jne. Juba 8.augusti õhtul siis paneme loosiratta keerlema :)

Kommentaare ei ole: