teisipäev, 16. august 2011

Võimalus nakatuda vibupisikusse :)


Just, kuna teatavasti on vibulaskmine hästi nakkav, siis 17.septembril on kõigil võimalust koos Musta Noole Vennaskonnaga oma immuunsüsteem proovile panna.
Mis siis toimuma hakkab - tutvustame Tõnisega algajatele vibusid ja laskmistehnikat Põlvamaal Saarjärve puhkemajas Kõik huvilised saavad soovi korral ka väikese võistluse kaasa teha. Varustus on meie poolt. Seejärel sööme ühiselt suppi ja saunatame ning julgemad võivad lõkke juures teha juba järgmisel võistlusel kaasalöömise plaane. Mina kui raudselt Eesti Suurim Noolepurustaja 2011 tiitli omanik jagan hea meelega Euroopa Meistrivõistluste muljeid Portugalist :)
Loodetavasti leiavad peale minu ja Tõnise veel mõned Tartu Vibuklubi liikmed võimaluse läbi astuda ning oma seltskonnaga päeva säravamaks ja noolelendu sujuvaks muuta.
Osalustasu 15 eurot inimene - sisaldab varustuse rendi, algõpetuse, võistluse läbimise, lõunasupi ja saunaõhtu. Maasikas kõigile facebooki fännidele - neile osalustasu ainult 7,5 eurot :)
Ja muidugi on facebookis Saarjärve fännilehel käimas ka sügisloosimine, kus loositakse välja kanuumatk Ahjal või vibujaht Kotikul kahele! Uuri järele :)
Lisainfo ja eelregistreerimine tel 52 32 177 või rita@mustnool.ee

Kommentaare ei ole: