teisipäev, 26. mai 2009

10 jardi..


.. on siis hetkel see kaugus, millelt mina treenima asusin. Tegelikult olin ma sellele hooajale valmis üldse käega lööma, sest... (järgneb pikk vabanduste ja ettekäänete ja enesehaletsuse laviin). Õnneks on aga olemas sõbrad, kes sind käekõrval trenni, võistlustele ja ka igalepoole mujale tirivad. Hetkel on selleks siis Laululava treeningplats, kus me Monsaga siis oma pääste ja ankurdus ja muidu perfektset sooritust segavate faktoritega rinda pistame. Mõtlesime, et vaatame, mis juhtub, kui 21-päeva järjest trenni teha :-) Hullemaks ju ikka enam minna ei saa. Tänane päev jääb muidugi vahele, sest Monsa läheb Räbikülla 4-noole ringi võistlustreeningule, kuid mina teen väikese koduse treeningu, sest mul polegi 4 korralikku noolt ja laskmisega otsustasin, et seni, kuni ma 10 jardist jagu saanud ei ole, mina kaugemale ei lähe. Eile tundus, et niipea ma 10 jardist kaugemale ei jõua... Elame-näeme!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kui sa oma kümmet jardi teed, siis soovitan sul soojalt esimesed 40 lasku teha nii, et ei päästagi - tegelikult oleks hea, kui sa seda teeksid 21st päevast esimeesed 10 päeva, et ei lasegi noolt lendu :(
Lihtsalt vinnastad, lukustad ja lähed sihikusse - see on nüri töö, kuid aitab. Siis tekib sihikusse ja vinnastamise peale selline lihasmälu, et hiljem päästmine on võimalik ainult alateadvusliku mõtte peale "päästan" alles sihikusse jõudes ja seal olles. Sihikus peaks ideaalis olema nii kaua, ei jõuad mõtteis lugeda vähemalt - üks-teist-kaks-teist. Sellega on saavutatud puhas nauding hilisemat noolelendu jälgides otse spotti. Kui kohe kuidagi ei saa päästmist tegemata jätta, on lood ikka päris halvad;.
Kui järgmine kord kohtume, siis võin pikemalt sellest räkida, kuid praeguses staadiumis oleks tõesti parem, kui üldse ei laseks noolt lendu :( Jõudu ja jaksu. PS! Loe kindlasti ka -Madise artikleid Falco kodukalt (eriti viimast);)
Kats

Mägilanna ütles ...

Talmari artiklit olen lugenud. Ise mõtlesin ka, et tegeleks esialgu ainult vinnastamisega ja veidi ka proovisin seda, aga häda on selles, et mul on ankrupunkt kuhugi kaotsi läinud. Ja siis ma päästangi selleks, et ülesse leida, kus ta olla võiks. Mingi tunne oleks nagu tekkinud. Aga jah, esialgu 10 jardist kaugemale minek oleks kuritegelik hoolimatus mu enda suhtes.