reede, 16. november 2007

Loomad lumes ehk 7 Stars


ehk Moks on tagasi!

Selle hooaja viimane Hammerjack ja Kajamaa Tomi sõnul võib-olla ka viimane sellenimeline 3D võistlus toimus siis 4 novembril Kajamaal. Ilmataat ilmselt kuldnoolt ei loe ja nii jäi talle teadmata, et Tom lubas meile lumevaba võistlust ;)
Ei saa me läbi Lätita ja nii olid meie naabrid kohal lausa väikese bussiga. Väga tublid! Ka meie oma inimesi oli päris kenasti kohale tulnud. Näiteks on tagasi tuhandete lemmik Moks, keda suvel mingi väevõimuga viburajale ei vedanud ;) On teine viimasel ajal nii tubliks hakanud, et ei teagi kohe kuhu ja kui palju neid riste joonistada!
Kellele kohalolijad rohkem huvi pakuvad ja protokolli vaadata ei viitsi, siis edaspidi piisab sellest, et järgmisel võistlusel uurige, kellel 7Starsi märk olemas on. Kui märk on, siis suure tõenäosusega oli selle omanik ka pühapäeval kohal.
Hea küll, kui ma Club Still Beautifuli kohta adekvaatseid seletusi anda ei osanud- vt paar sissekannet taha poole, siis 7Stars on Liiva Tom, Taunts, Leenu, Anu, Katsi, Kadi ja mina ise. Need on siis sünnipäevalapsed, kes mahuvad Skorpioni tähtkujus sündinud vibuküttide alla.
Kuupäevaliselt see nii ongi, aga mina tegelikult olen ikka rohkem Ambur ;) Kadi ilmselt ka :)
Ja kokku saime me seitsmekesi täpselt 230 aastat vanaks.

Mina olin Kajamaale saabumishetkest kuni rajaleminekuni oma tavaolekus- st sebisin ringi, et Tauntsi kingituse üleandmist saadaks maksimaalne avalik tähelepanu kõigi vibuküttide poolt, hoidsin mõne algaja kätt ja nooli ning püüdsin möödaminnes kallistada, tervitada ja raha ära võtta kõigilt teistelt , kes minust mööduma juhtusid. Nii juhtuski , et soojenduslasud jäid rajal sooritamiseks.

Rajast ka. Maha laotatud lumevaip pani meie kõigi kaugustaju jällegi tugevalt proovile.
Millega karu tegeles, seda on näha pildil. On see siis naljaks või mitte, peab igaüks endas ise selgusele jõudma.
Ahaa, see on SIIS NÜÜD SEE VÕISTLUS, KUS PARIM TULEMUS EI OLE KATSI NIMEL!
Mul endal on muidugi kuri kahtlus, et Kats lihtsalt meeltesegaduses ja pisukeses naiselikus õeluses kirjutas pooled oma punktidest Steve nimele - kust muidu selline summa – 346! ja seda ainult meie meeste narrimiseks. Ta kohe on selline kiuslik – küll materdab meie meeste niigi õhukest ego oma supertulemustega ja siis kui meestele hakkab tunduma, et tegelikult nad ju oskavad lasta ja ega see Katsi nii püüdmatu olegi – impordib ta oma võistkonda salarelvana endisest maailmameistrist laskja, kes kohe peab meie omadele pika puuga ära tegema ;)
(Õigeid nooli tal minu teada ka muidugi ka polnud.)
Ja kes saab teise koha - mees Kullamaa metsadest ja pange tähele, seejuures Mees Ilma Vibuta. See on siis 270 punkti Tuulikule, kelle kaunite silmade pilk sulatab ka kõige karmimate vibuküttide südamed, nii et nad ei suuda rajal talle oma vibu keelata. Annavad veel nooled ka kui vaja ;)
Ka Maario tegi viimase katse oma vibu minult tagasi saamiseks. Kuna me aga summas mitte ühte meelt ei olnud, jäi tehing sooritamata ja vibu minule.
Lisaks auhinnalauale oli kaetud sünnipäevalaud magusa tordiga. Legendid räägivad ka mingist järgnenud peost mägilaste stiilis, kuid tundub, et ajalugu vaikib sellest.
Mägilastest rääkides - 24.novembril toimub Kastolatsis mägilaste aastakoosolek - oled mägilane, ole kohal!

Kommentaare ei ole: