reede, 5. oktoober 2007

Mad Monk

ehk kuidas valmib Hull Munk

Toon siinkohal ära audentse valmistamisõpetuse:

Võtke 2004 aastakäigu Rakvere lossiturniir, riietage Jaanus Vihand mungakostüümi- vajalikud aksessuaarid nagu mungarüü vööle sellega absoluutselt mitteharmoneeruv pudelitasku täpselt 1L viskipudeli tarvis - ja pange ta seejärel võistlema. Asja pikantsemaks maitsestamiseks saatke temaga rajale ka mõni väliskülaline Sotimaalt – Bill Campell sobib hästi ja kodumaise komponendina lisage näiteks Tamila. Kogu võistluse aja kastke nii Jaanust kui Tamilat hoolega rohke viskiga – viskit kasutada kindlasti mitu pudelit ja seespidiselt!!! Vürtsitage kogu toimingut lendavad vibudega ja lisage üksikute ebaõnnestunud laskude juures Jaanuse suhu peoga tõlkimatut emotsionaalset sõnademängu (loe: sõimu) tema enda oskuste arvel. Oodake ära võistlustulemused. Mad Monk on valmis ja kasutamisküps kui tema punktisumma ületab Billi tulemust. Ja päris kindlasti on ta valmis, kui Bill seda ise ütleb - Mad Monk!

Retsepti pani kirja Mägilanna, küpsetas ja maitsestas Mad Monk isiklikult

1 kommentaar:

Tiina ütles ...

Jammi!!! Kuigi järele proovida ei tahaks